Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

✢ TAG: 5 Products Face! ✢

Hello everyone! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Σήμερα, αφού με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία έβγαλα τη νικήτρια του giveaway, είπα να κάνω το ~5 products face tag~, το οποίο είδα στο blog της Ιωάννας και της Σταυριάννας ( http://fairiesofbeauty.blogspot.gr/ ), και καθώς έκαναν tag όλες τις bloggers που θέλουν να το κάνουν, λέω let's do it!
Το tag έχει να κάνει με τα 5 βασικά προϊόντα που χρησιμοποιεί κάποια για να κάνει το μακιγιάζ της. Και ναι, πρέπει να διαλέξω μόνο 5, κάτι που αποτελεί πρόκληση για κάθε γυναίκα, όσον αφορά το μακιγιάζ!
Για πάμε να δούμε τι επέλεξα!



1. Τhe Blush Palette

Δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτή! Είναι πρακτική, πολυχρηστική και έχει όλες τις αποχρώσεις που μπορεί να χρειαστεί κανείς! Δες αναλυτικό review εδώ : http://cocorosiebeauty.blogspot.gr/2013/09/2-palettes.html


2. ΒΒ Cream by SkinFood

Βασική και απαραίτητη για κάθε μέρα, με ελαφριά κάλυψη, χωρίς να κάνει πολύ λιπαρή την επιδερμίδα, η bb cream "good afternoon"από τη Skinfood στην απόχρωση Light, είναι αυτό που χρειάζομαι!




3. Go Wild Lashes Volume Mascara by Essence

Η αγαπημένη μου μάσκαρα για αυτή την εποχή, ιδιαίτερα οικονομική, που δίνει ένα έντονο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες και είναι ότι πρέπει για κάθε μέρα με μια-δυο στρώσεις και ακόμη καλύτερη για πιο δραματικό αποτέλεσμα με περισσότερες! Τη λατρεύω! Δες αναλυτικό review εδώ! :http://cocorosiebeauty.blogspot.gr/2013/09/mascara-project.html


4. Liquid Eyeliner in black by KORRES

Πολύ μαύρο και πολύ σταθερό eyeliner, το οποίο είναι must για κάθε μέρα, ειδικά αν είστε κατάλευκες! Δυστυχώς, αν δεν βάλω λίγο χρώμα πάνω στο πρόσωπό μου, φαίνομαι πολύ μα πολύ λευκή σαν άρρωστη, οπότε το τιμώ δεόντως!




5. Lip Tint in berry by ELF

Last but not least, το αγαπημένο μου lip tint από elf, το οποίο είναι super ενυδατικό, όχι πολύ σταθερό και δίνει ένα όμορφο κολακευτικό χρώμα στα χείλη, ότι πρέπει για κάθε μέρα!


Αυτά ήταν λοιπόν τα 5 προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ εγώ ως βασικά, για κάτι απλό και καθημερινό!
Κάνω κι εγώ με τη σειρά μου tag όλες τις κοπέλες που θέλουν να το κάνουν!

Τα λέμε σε επόμενο post!

Kisses
Xx


8 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο,και απλό!η παλέτα με τα ρουζ υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες επιλογές!!η παλέτα είναι τέλεια..
    Ολο λέω να το κάνω κι εγώ...και τελικά καταλήγω σε άλλο ποστ!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλές επιλογές! Μ'αρέσει πολύ αυτό το tag!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τί υπέροχη παλέτα είναι αυτή;
    Πολύ όμορφες επιλογές :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Leave your comment!