Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

✿ Lip-thing Haul & Review ✿

Hello beauties! Τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά =) Είπα σήμερα να φτιάξω ένα πόστ, μιας και είχα λίγο χρόνο, με προϊόντα για τα χείλη (lipbalms, lipsticks, lipglosses) που αγόρασα αυτό το μήνα! Voila!



1. Lip Balm with mango & shea butter from H&M



Για να πω την αλήθεια με τράβηξε η συσκευασία του, αλλά αποδείχτηκε ένα πολύ ενυδατικό lip balm και η ποσότητα και η τιμή του (κάτω από 2 ευρώ) πολύ πολύ ικανοποιητικές! Δεν έχω κάνει swatch, γιατί δεν έχει χρώμα είναι διάφανο, οπότε νομίζω δεν χρειάζεται!

2.Jumbo Lipgloss Stick by Elf
Δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς λιπ γκλος, γιατι δεν έχει κάτι το κρεμώδες αλλά πιο πολύ σας λιπ μπαλμ με χρώμα κόκκινο. Είμαι σούπερ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο, γιατί έχει πάρα πολλή ποσότητα σε αναλογία με την τιμή του, είναι πάρα πολύ ενυδατικό και διακριτικό και μου φαίνεται ότι μυρίζει μέντα!!

3. Breaking Dawn (the twilight saga) Lipgloss by Essence & Red Lipgloss No 53 by Sephora



Θα ξεκινήσω από το lip gloss της Sephora, το οποίο θα χαρακτήριζα καλούτσικο, δείχνει όμορφα στα χείλη, αλλά προτειμώ να το φορώ με κάποιο πιο κόκκινο ή κοραλί κραγιόν από κάτω, νομίζω δέιχνει καλύτερα. Δεν διαρκεί πολύ πάνω στα χείλη και κόστιζε γύρω στα 11 ευρώ. Ας πάμε στο lip gloss της Essence, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ οικονομικό και αυτό, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας αυτής αλλά πραγματικά δεν δείχνει καθόλου χρώμα σχεδόν στα χείλη και η διάρκεια του είναι μηδαμινή.

4. Lipsticks by MAC



Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτά τα δυο lipstick!! Το πρώτο είναι το Cyber που είναι ένα πολύ μα πολύ σκούρο κραγιονάκι, θα το χαρακτήριζα κάπως πολύ σκούρο μοβ καφέ! Τι να πρωτοπώ πια για τα κραγιόν της MAC, για το πόσο ενυδατικά είναι? Για το πόσο πολύ διαρκούν στα χείλη? Για την τέλεια μυρωδιά τους? Ότι και να πω είναι λίγο, και σίγουρα θα είναι κάτι που το έχετε διαπιστώσει και οι ίδιες! Το δεύτερο κραγιονάκι είναι δώρο του κολλητού μου για τα γενέθλιά μου, και το αγαπώ ιδιαίτερα! Είναι η απόχρωση Violetta και γράφει κάπως μοβ φουξ! Το αγαπώ!!

5. Kiss Care Lipbalm by Essence




E ναι!!! Επιτέλους! Να ένα προϊόν της essence που με ικανοποιεί πάρα πολύ!! Πολύ οικονομικό, πολύ ενυδατικό, με πολύ ωραία μυρωδιά! Το χρώμα που αφήνει στα χείλη είναι αδιόρατο, σαν μια πολύ απαλή γιαλάδα, πολύ διακριτικό και όμορφο για όλες τις ώρες! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

6. Lipsticks by Essence




Όμορφη συσκευασία, ακόμη πιο "όμορφη" τιμή, girly καθημερινά χρωματάκια αλλά πολύ μικρή απόδοση! Κατάλληλα για καθημερινό μακιγιάζ!

7.Lipsticks by Lovie



Μ'άρεσαν πολύ αυτά τα δυο κραγιονάκια, ιδιαίτερα το κόκκινο κοραλί γιατί το συνδυάζω με το Lipgloss της sephora που έδειξα πιο πάνω και το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Οικονομικά κραγιονάκια, μέτρια απόδοση και διάρκεια, αρκετά ενυδατικά, κατάλληλα για καθημερινό μακιγιάζ. Αποχρώσεις 04 και 19.

8. Lip Liner by Glamorous & Lip Stain by Sephora




KA-TA-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ! Και τα 2! Ειδικά το LipStain, έχει φοβερή απόδοση, μπορείτε να το φορέσετε και μόνο του, χωρίς κραγιόν ή λιπ γκλος από πάνω, διαρκεί πάρα πολύ πάνω στα χείλη και είναι η απόχρωση 05. To lip liner είναι επίσης πολύ όμορφο, μου άρεσε η απόχρωσή του, είναι χαρούμενη και ανοιξιάτικη, είναι η απόχρωση Νο 17, και μιας και δεν έχω κραγιόν σ'αυτή την απόχρωση, το απλώνω σε όλα τα χείλη! Ηighly recommended girls!

9.Lip Balm with coconut by Corpus & Abc Cosmetics

Το πήρα από το Ηοndos για όσες ενδιαφέρονται, μυρίζει καρύδα και μένει αυτή η μυρωδιά στα χείλη για αρκετή ώρα, είναι αρκετά ενυδατικό και αδιαφανές!

10.Lipstick by Revlon



Ένα φανταστικό κραγιόν-Lipbalm έρχεται να προστεθεί στη συλλογή μου, είναι στην απόχρωση 080 strawberry, και έχει αυτό το γλυκό ροζ χρώμα που βλέπεται στην εικόνα. Είναι πάρα πολύ ενυδατικό, μυρίζει καταπληκτικά, μένει στα χείλη και συνδυάζει lip butter και Lipstick μαζί. Είναι οικονομικό και έχει αρκετά καλή απόδοση!! Love it!

11.Lipsticks by Kleancolor, Wet 'n Wild, Jordana, Nyx




Τα έβαλα όλα μαζί γιατί οι αποχρώσεις τους μοιάζουν και θα ξεκινήσω από αυτό που βλέπουμε από αριστερά προς τα δεξιά!
α) Νyx Νο 571 Ιced Lavender✿ ιδιαίτερο χρώμα, θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο σε λευκές κοπέλες με ανοιχτό-χλωμό δέρμα, δύσκολο να συνδυαστεί, πολύ ενυδατικό, πολύ καλή απόδοση και πολύ μεγάλη γκάμα αποχρώσεων!

β) Wet 'n Wild No 908C Sugar Plum Fairy✿ χρώμα ανάμεσα σε φουξ και μπορντό, καλή απόδοση, ενυδατικό, δεν διαρκεί πάρα πολύ στα χείλη.

γ)Jordana 178 Twinkle✿Η μυρωδιά του είναι φοβερή, μυρίζει κάτι σαν μανταρίνι, πολύ ιδιαίτερο απαλό λιλά χρώμα, έχει shimmer, διαρκεί και έχει πάρα πολύ καλή απόδοση!

δ)Kleancolor No759, Ice✿ Μεγάλη ποσότητα, καλή απόδοση, ιδιαίτερη και σπάνια απόχρωση, υπέροχη μυρωδιά και μεγάλη διάρκεια!!

Αυτό ήταν το post μου για σήμερα, ελπίζω να σας άρεσε! Αν έχετε ερωτήσεις, αφήστε μου σχόλιο!

Kisses

5 σχόλια:

  1. καλησπέρα μόλις έγινα μέλος στο μπλογκ σου!πολύ ωραίο ποστ,και αξιοζήλευτα τα κραγιονάκια,πολύ ωραίες επιλογές!!!!μεγειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία όλα! Έχουμε πολλά κοινά αγαπημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. thank you!! το παρατηρησα και απο τα ποστς σου και χαιρομαι πολυ γιατι με βοηθας στις αγορες μου!! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το lip stain αυτό από sephora το έχω κι εγώ και το λατρεύω! Και γενικά όσα μωβάκια εντόπισα, υπέροχα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Leave your comment!