Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ツ Collective Haul part 2 ツ

Hello girls! Ήρθε επιτέλους η ώρα να ανεβάσω το part 2 από το collective haul μου. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!



1. RADIANT & BOURJOIS & SEPHORA lipsticks


1.To πρώτο στη σειρά από πάνω προς τα κάτω είναι το Bourjois Rouge Edition No 03 Peche Cosy, το οποίο είναι ένα καταπληκτικό peach χρωματάκι, ό, τι πρέπει για άνοιξη και καλοκαίρι. Είναι πολύ ενυδατικό και η διάρκεια του είναι αρκετά μεγάλη. Να φανταστείτε, όταν το έκανα swatch στο χέρι μου πριν το αγοράσω, δεν το ξέβαψα με πανάκι, το είχα στο χέρι μου σχεδόν όλη τη μέρα, έπεσε νερό, τρίφτηκε και δεν είχε κουνηθεί ούτε στο ελάχιστο! Κάπως έτσι είναι και πάνω στα χείλη. Διαρκεί αρκετά, ακόμη κι αν πιεις. Σίγουρα θα πάρω κ άλλα χρωματάκια από τη συλλογή αυτή! Η τιμή του ήτανε γύρω στα 13 ευρώ, πολύ καλή αναλογία τιμής-προϊόντος.

2.To επόμενο στη σειρά είναι το πασίγνωστο και πολυπόθητο Liquid Lipstick 01 Always Red by Sephora. Eντάξει τι να πρωτοπώ γι' αυτό το προϊόν! Στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον δυσεύρετο. Δεν το έχει πουθενά και το προμηθεύτηκα από Αθήνα. Είναι εξαιρετικά σταθερό, matte αλλά ξηραίνει κάπως τα χείλη, οπότε καλό είναι να χρησιμοποιούμε κάποιο lip balm πριν το φορέσουμε. Η διάρκειά του είναι καταπληκτική και έρχεται γύρω στα 11 ευρώ! Αξίζει!

3.Το τρίτο είναι ένα peach πάλι χρωματάκι με λίγο shimmer μέσα και είναι το Long Lasting Hydra Lipstick 23 peach glam by Radiant. Πολύ ωραίο χρωματάκι, λίγο πιο σκούρο από το πιο πάνω της Bourjois, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι long lasting δυστυχώς, στα δικά μου χείλη τουλάχιστον. Φεύγει εξαιρετικά γρήγορα αλλά είναι αρκετά ενυδατικό. Κόστισε γύρω στα 13.50 ευρώ. Δε νομίζω να ξαναγοράσω κάποια άλλα της ίδιας σειράς.


2.AMC LIP PAINT ROUGE A LEVRES 55 by Inglot





Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη τέτοιου προϊόντος από την Inglot κι έτσι μόλις το είδα το αγόρασα για να το δοκιμάσω. Είναι κάτι ανάμεσα σε lipbalm kai liquid lipstick. Έχει απόχρωση σαν 'σάπιο μήλο' και τονίζει το φυσικό χρώμα των χειλιών πολύ διακριτικά. Είναι ότι πρέπει για όλες τις ώρες, είναι αρκετά σταθερό, μυρίζει σαν τσιχλόφουσκα και είναι πολύ πολύ ενυδατικό. Τοποθετείται με μπατονέτα ή πινελάκι για τα χείλη. Κόστισε γύρω στα 11 ευρώ! Το αγάπησα πολύ αυτό το προϊόν, θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματά του στο επάκρον, διότι πέρα από τη μυρωδιά, διάρκεια και ποιότητα έχει και αρκετή ποσότητα, καθώς είναι 4.5 gr!

3.ALL ABOUT MATTE FIXING LOOSE POWDER by Essence


Άλλη μια πούδρα προστέθηκε στη συλλογή μου. Είναι ματ, λευκή, δεν περιέχει σφουγγαράκι. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ ακόμη, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Κόστισε γύρω στα 4 ευρώ!

4.EYESHADOWS by Essence & Erre Due


1. Eyeshadow by Essence, σε χρώμα μπλεμοβ, έχει shimmer, καλή απόδοση και διάρκεια, και ακόμη καλύτερη με το primer της ίδιας εταιρίας. Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις σκιές της εταιρίας αυτής, γιατί είναι πολύ πολύ καλές, είναι πολύ οικονομικές, γύρω στα 2-3 ευρώ, και η γκάμα χρωμάτων μου είναι ευρεία! Σίγουρα θα αγοράσω περισσότερες μελλοντικά! EXTRA PLUS: πάνω στις σκιές αυτές γράφει πολύ εύκολα eyeliner σε μορφή pen!

2. Wet & Dry Sparkler Eyeshadow by Erre due Νο 440 σε χρώμα gunmetal, κοινώς μολυβί, με πράσινο και μπλε glitter! Φοριέται και ως matte σκιά, όπου υπερισχύει το μολυβί χρώμα, και αν βρέξετε το πινελάκι γίνεται σαν pigment και υπερισχύουν το πράσινο και το μπλε μαζί. Είναι καταπληκτική κατ' εμέ, το χρώμα φαίνεται υπέροχο ιδιαίτερα στις λευκές επιδερμίδες, κ έχει πολύ διάρκεια και σταθερότητα. Κόστισε γύρω στα 11 ευρώ. Της δίνω το "ok" για την τιμή, επειδή έχει το double effect!


5.NAIL POLISH No157 by LOVIE



Όσες διαβάζετε το blog μου, φαντάζομαι πως έχετε καταλάβει τον έρωτά μου για τα μανό της Lovie. Είναι σταθερά, ακόμη και χωρίς top coat, έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια, είναι πηχτά, πράγμα που σημαίνει καλύτερη απόδοση ακόμη και με μία στρώση. Και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση! Το χρώμα του είναι κοραλοκόκκινο και κόστισε 2 ευρώ!



Κisses!

13 σχόλια:

  1. Τέλεια όλα! Το κραγιόν από Inglot και η πούδρα από Essence είναι τα καλύτερα, και εννοείται και το cream lipstain από Sephora. Με γεια, περιμένουμε μακιγιάζ με όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ειδικα τα λιπ στέιν, δεν παιζει να υπαρχει γυναικα που να μη τα λατρευει!

      Διαγραφή
  2. Με γεια! essence γενικα στη χρήση τους πώς είναι?? και απο ποιότητα??


    http://mairhxeno.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω! η αληθεια ειναι οτι οι σκιες τισ εσενς εχουνε διχασει το γυναικειο πληθυσμο. εγω ανηκω σ' αυτες που ειναι παρα πολυ ευχαριστημενες, γιατι εχουνε πολυ διαρκεια και ειναι πολυ οικονομικες. Θα τις συγκρινα ανετα με μεγαλων εταιριων!

      Διαγραφή
  3. με γεια όλα τέλεια!έχω τη σκια της ερε ντουε και αγαπω τα μανό της λαβι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια,πολύ όμορφα όλα!Το κραγιόν από Inglot το ζήλεψα,θα το ψάξω σίγουρα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ, ειναι οντως απιστευτο και βγαινει και σε πολυ ωραιες αποχρωσεις!

      Διαγραφή
  5. Γεια και από εμένα! Πολύ ακούω τελαυταία για τα Inglot (πέτυχα το μαγαζί στο Χαλάνδρι) και η αλήθεια είναι πώς δείχνουν τέλεια! Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσω με το lip balm? Όμορφο το Blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και καλωσήρθες! Νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή, βγαίνει σε αρκετές αποχρώσεις (εδώ δυστυχώς οι μισές είναι σε έλλειψη συνέχεια)! Πες μου τη γνώμη σου αν το δοκιμάσεις!!

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Leave your comment!