Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

✧ Bioten Review ✧

Hello girls! Nα 'μαι πάλι με ένα review αυτή τη φορά!

Άκουγα πολύ καιρό κι έβλεπα σε hondos και super markets για τα περίφημα προϊόντα καθαρισμού της Bioten, κι έτσι είπα να τα δοκιμάσω, μιας κιόλας που χρειαζόμουν νέο καθαριστικό για το πρόσωπο.

Έτσι λοιπόν, από τα τέλη Απριλίου χρησιμοποιώ εναλλάξ σε καθημερινή βάση τα δυο παρακάτω προϊόντα


 Cleansing Gel Καθαρισμού Προσώπου
Cleansing Gel-Cream Kαθαρισμού Προσώπου

1. Cleansing Gel Καθαρισμού Προσώπου

Χαρακτηριστικά->Ήπιο καθαριστικό προσώπου για καθημερινή χρήση, μετρίως παχύρευστο, περιέχει nectar κυδωνιού και βιταμίνη Ε, είναι κατάλληλο για κανονικά μικτά δέρματα και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Θετικά: H μυρωδιά. Μυρίζει πολύ γλυκά και ελαφριά. Επίσης, η τιμή του, γύρω στα 4 κάτι. Πολύ καλή αναλογία τιμής-προϊόντος.

Αρνητικά: Δεν έχω κάτι άσχημο να πω γι'αυτό το προϊόν, δεν θα έλεγα βέβαια ότι ενδείκνυται για ακνεϊκό ή προβληματικό δέρμα, καθώς επίσης, κι ότι είναι πολύ ήπιο, επομένως πιθανό να μη κάνει φοβερή δουλειά σε κάποια δέρματα.


2. Cleansing Gel-Cream Καθαρισμού Προσώπου

Χαρακτηριστικά:

Γαλάκτωμα καθαρισμού με γάλα βαμβακιού και βιταμίνη Ε, περιέχει μικροκόκκους, είναι παχύρευστο, με ελαφριά μυρωδιά καθαριότητας και δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες.

~Ναι, σίγουρα φαίνεται περίεργο, πώς από τη μία επέλεξα ένα καθαριστικό για μικτές επιδερμίδες κι έπειτα ένα γαλάκτωμα για ξηρές. Το δέρμα μου είναι μικτό-κανονικό, αλλά έχω μια "πάθηση" κατά την οποία ξηραίνεται γύρω από την περιοχή της μύτης κι επίσης είναι υπερευαίσθητο και αντιδρά ακόμη και σε φαρμακευτικά προϊόντα για το δέρμα. Αν σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο και θέλετε να ξέρετε περισσότερα για την δική μου εμπειρία και αντιμετώπιση της ιδιαιτερότητας που εμφανίζει το δέρμα μου, γράψτε μου στα σχόλια!

Θετικά: Πέρα από τη μυρωδιά καθαριότητας που αναδύει, αφήνει και ανάλογη αίσθηση στο πρόσωπο. Θεωρώ ότι οι μικροκόκκοι που είναι αραιοί μέσα στο μείγμα, ενδύκνεινται για καθημερινή χρήση, κάνοντας πολύ καλή δουλειά στο δέρμα. Δεν είναι face scrub και οι κόκκοι δεν είναι πολλοί και σκληροί, οπότε αφήνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα. Ένα ακόμα που θα μπορούσε να προστεθεί στα θετικά είναι η τιμή του. Κι αυτό κόστισε γύρω στα 4 ευρώ.

Αρνητικά: Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι που να μη μου άρεσε σ'αυτό το προϊόν.


Συνολικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα δύο αυτά προϊόντα που έχω από τη Bioten, μιας κιόλας που δεν μου προκάλεσαν ερεθισμούς στο δέρμα. Σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλα στο μέλλον.

*Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα.

Τα λέμε σε επόμενο ποστ!

Kisses


1 σχόλιο:

Leave your comment!