Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

✪ The 2 Palettes ✪

Hello girls!
Σήμερα σας έχω introduction post & review για δυο παλέτες που τις έχω στην κατοχή μου αρκετό καιρό, αλλά χρησιμοποιώντας τες τελευταία πολύ, κατάλαβα το πόσο χρήσιμες και πρακτικές είναι!
Τις έχω προμηθευτεί από ebay και κόστισαν γύρω στα 7 ευρώ έκαστη!





1. The Powder & Bronzer Palette


Είναι η πρώτη παλέτα από τα αριστερά όπως βλέπεις την εικόνα. Αποτελείται από πούδρες κυρίως, αλλά τα πιο σκούρα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως bronzer από κοπέλες με πιο λευκή επιδερμίδα, κι έρχονται σε μια μαύρη χωρίς λογότυπο συσκευασία από καλό πλαστικό και είναι ιδιαίτερα γερή. Tα χρώματα είναι 6, με μέτρια ως καλή θα έλεγα, απόδοση και είναι πολύ πρακτική! Η παλέτα είναι λεπτή και μπορώ να έχω συγκεντρωμένα πούδρα, μπρόνζερ και για μένα που είμαι πολύ πολύ λευκή το 4ο χρώμα ως ρουζ, όλα μαζί σε μια παλέτα, ακόμα και στα ταξίδια. Την προμηθεύτηκα από ebay και κόστισε γύρω στα 6-7ευρώ με μεταφορικά! Mόνο ένα μικρό μειονέκτημα μπορώ να βρω εδώ: ότι λερώνει πολύ  εύκολα και καθαρίζει λίγο δύσκολα και πάλι όχι τελείως!






2. Τhe blush palette

H δεύτερη παλέτα που κυριολεκτικά μου έχει φανεί πολύ χρήσιμη και με έχει γλιτώσει από περιττές αγορές πολλών αποχρώσεων ρουζ κι επομένως κι από χρήματα, είναι αυτή με τα ρουζ! Έχει 10 αποχρώσεις ρουζ από πιο ανοιχτές μέχρι πιο φωτεινές κι έντονες. Η απόδοση των χρωμάτων είναι καλύτερη από αυτή της προηγούμενης παλέτας, καθώς επίσης και τα σκούρα χρώματα δεν είναι πολύ pigmented κάτι που μ'αρέσει πολύ γιατί δίνουν απλά τη φρέσκια όψη υγείας που ζητώ. Είναι κι αυτή λεπτή, από γερό πλαστικό κι εύκολη στη μεταφορά. Μάλιστα, ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση με ειδική ζελατίνη και bubble wrap, χωρίς να έχει σπάσει/χαλάσει κανένα χρώμα. Κάποια από τα χρώματα επίσης, περιέχουν λίγο αδιόρατο shimmer που όμως δεν φαίνεται στο πρόσωπο! Το μοναδικό που ίσως μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα είναι ότι και αυτή η παλέτα λερώνει εύκολα!






Τα λέμε σε επόμενο ποστ!

Kisses
Xx



2 σχόλια:

Leave your comment!