Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

☂ The Highlights of the Week ☂

Hello guys! Σήμερα σας έχω ένα σύντομο post, με τα προϊόντα που χρησιμοποίησα ιδιαίτερα την εβδομάδα που μας πέρασε! Πάμε να δούμε!



1. My Skin- Refreshing Toner by Essence

Nιώθω πολύ τυχερή που επιτέλους προμηθεύτηκα αυτό το toner. Είναι στα 200ml(πολλήηη ποσότητα!), στοίχισε γύρω στα 4-4.50 ευρώ και περιέχει κόκκινο σταφύλι και λίτσι. Για όσους δεν γνωρίζουν, το λίτσι(lychee) είναι καρπός δέντρου, προερχόμενου από την Κίνα, γνωστό για τις οφέλειμες ιδιότητες του για την υγεία.Ακόμη, μ'αρέσει η συσκευασία του αφενός, η οποία είναι φτιαγμένη από καλό ματ πλαστικό και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά περιποιημένη και αφετέρου ένα plus είναι ότι είναι διάφανη και φαίνεται το προϊόν. Έτσι βλέπεις και το χρώμα του και την ποσότητά του. Κάνει πολύ καλή δουλειά στο δέρμα και κρατά μακριά τη λιπαρότητα. Mπορείτε να το βρείτε στα Hondos ή στο Stop to Shop στη Θεσσαλονίκη.

2. Nail Polish in no 50 by Amy's Cosmetics

To πιο μπλε βερνίκι νυχιών που έχω δει ποτέ! To απόλυτο μπλε, γράφει υπέροχα με 2 στρώσεις και κρατά πολύ, ακόμα και χωρίς top coar. Και το καλύτερο απ'όλα η τιμή του, στα 2.5 ευρώ από καταστήματα του ενός ευρώ.

3. Twins Reloaded Nail Art- Glitter topper by Essence

Ένα ακόμη top coat με glitter προστέθηκε στη συλλογή μου! Το συγκεκριμένο δεν είναι από τη μόνιμη σειρά της essence, και έτσι είπα να το δοκιμάσω! Δεν με τρέλανε ιδιαίτερα, ειδικά σε σχέση με το nail art special effect topper, έρχεται δεύτερο, μιας και το nail art special effect topper έχει και μικρά και πιο μεγάλα confetti και δείχνει πιο ωραίο στα νύχια. Τα θετικά του, εκτός από την πολύ προσιτή τιμή του(2.5 ευρώ), είναι ότι στεγνώνει γρήγορα, διαρκεί πολύ, πιάνει πολύ glitter το πινελάκι, έτσι δεν χρειάζεται πολλές στρώσεις και τέλος, αφαιρείται εύκολα με το ξεβαφτικό νυχιών.

4. Stay Matte Lip Cream in soft nude &  Stay With Me Longlasting Lipgloss in 07 by Essence

Yπέροχα, υπέροχα, υπέροχα. Και αρχίζω να μετανιώνω για τα 11 ευρώ που έδωσα για τα lip creams των sephora. Όχι ότι εκείνα δεν ήταν φανταστικά, αλλά τούτο δω το soft nude είναι σχεδόν ίδιο με το 05 από τα sephora, και έχουν παρόμοια διάρκεια και απόδοση, μόνο που το soft nude από essence είναι στα 2.5 ευρώ περίπου. To άλλο, το πρώτο όπως κοιτάς την(κάτω) εικόνα, το long lasting lipgloss στην απόχρωση kiss kiss kiss 07, μοιάζει πολύ με το soft nude στην απόδοση, αλλά είναι ελαφρώς πιο αραιό στη σύσταση! Κι αυτό στα 2.50 ευρώ! Τα λατρεύω απλά!


5. Red Sin Body Lotion by Christina Aquilera

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να περιγραφούν μυρωδιές στον γραπτό λόγο. Αλλά οκ, ας κάνω μια προσπάθεια. Τα 3 πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό μόλις μυρίζω αυτή την κρέμα είναι γλυκό, καθαρό, αισθησιακό. Είναι η τέλεια μυρωδιά για μένα, είναι στα 150 ml και μου το έκαναν δώρο μαζί με το ασορτί άρωμα. Είναι φανταστικό, το συστίνω ανεπιφύλακτα και μιας και είμαι φαν των body lotions και όχι τόσο των body butters, θα το αγόραζα σίγουρα. Μπορείτε να το βρείτε στα Sephora.

6. Nina L'eau- Eau Fraiche by Nina Ricci

Last but not least, ένα άρωμα που χρησιμοποίησα πολύ αυτή την περίοδο, νέο απόκτημα και αυτό, ιδού το πολύ κομψό άρωμα της Nina Ricci, το Nina L'eau. Αυτό που μ'αρέσει περισσότερο, είναι η συσκευασία του από πάλ ροζ ματ και ασημένιες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος του "μήλου". Εγώ το φοράω για βράδυ μιας και είναι λίγο βαρύ και είναι στα 30 ml. Πωλείται στα Sephora.

 Αυτό ήταν το σημερινό ποστ!
Πείτε μου ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα αυτήν την περίοδο ή αν έχουμε κοινά, ποιο σας άρεσε/ δεν σας άρεσε!

Kisses
Xx

16 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα κραγιονάκιαααααααα!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα lip creams φαίνονται ωραία!όπως και το toner!!το βάζεις μετά την ενυδατική και δεν εμφανίζεις λιπαρότητα δλδ?κι από πάνω makeup?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thank you! πιστευω ειδικα για τα lip creams πρεπει να τα δοκιμασεις!! (οχι δεν με πληρωνουν για να τα εκθειασω) χαχαχα! το toner εγω προσωπικα το βαζω πρωι, αφου καθαρισω το προσωπο μου, πριν την ενυδατικη, ενδιαμεσα μεσα στη μερα για να φυγουν ριποι και λιπαροτητα και το βραδυ μετα τον καθαρισμο του προσωπου παλι!

      Διαγραφή
  3. Εχω κανονικη-μεικτη, ευαισθητη (ξηραινεται απιστευτα σαν να αλλαζω δερμα γυρω απο τη μυτη). Ειναι μια κατηγορια απο μονη της! :P Ναι οντως περιεχει αλκοολ, αλλα ουτε το ενιωσα προσωπικα, ουτε το μυρισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν τα βρω αυτα τα κραγιον θα τα παρω οπωσδηποτε..αληθεια ειναι τοσο καλα?? επισης για το τονερ δεν το περιμενα να αξιζει μπορει να το τσεκαρω..

    vaso by mybeautymap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι εγω το toner το αγορασα με επιφυλαξη γιατι με τραβηξε αρχικα η συσκευασια! Ομως τελικα μου ταιριαξε και αποδειχτηκε καλη επιλογη! Οσο για τα κραγιονακια, αυτο που λεει stay matte ειναι ματ, το αλλο που λεει stay with me(το kiss kiss kiss 07 και ολα τα συναφη), είναι σαν παχυρευστο λιπγλος, οχι τοσο ματ!

      Διαγραφή
  5. πολύ όμορφο άρθρο. πόσο λατρεύω αυτό το άρωμααααα :) όσο για την essence. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ. εβγαλε lip gloss που γίνονται maaaat?? κατάλαβα σωστά? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι! σωστα καταλαβες! οπως δειχνει και το swatch, αυτο που λεει stay matte( το soft nude που εχω εγω) ειναι ματ στα χειλη! το αλλο που λεει stay with me, το πιο κοκκινο που εχω εγω, ειναι σαν παχυρευστο λιπγκλος! εμενα μου αρεσε πιο πολυ το stay matte!

      Διαγραφή
  6. όλα πολύ ωραίαααα!!!!!!!!!έχω πάρει την κρέμα ημέρας από την ίδια σειρά με το toner!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε αφησε ικανοποιημενη η κρεμα?? σκεφτομαι να την παρω κι εγω!

      Διαγραφή
  7. Ακομη δεν εχουν φερει σε καποιο καταστημα τα προϊοντα περιποιησης της Essence, θελω να δω τι πραγματα εχει η σειρα. Οσο για το αρωμα, ειχα και εγω καποτε καποιο της Nina Ricci, πολυ γλυκο αρωμα και ομορφη συσκευασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο μερος ζεις?? Απ'οτι εχω καταλαβει μονο Αθηνα φερνουν τα περισσοτερα, ακομα και στη Θεσσαλονικη δεν τα φερνουν ολα δυστυχως!

      Διαγραφή
  8. Kαλησπέρα! Μια που ανέφερες το stop to shop όπως προϊόντα που πήρες από one euro shops στη Θεσσαλονίκη... Επειδή δεν τα έχω ψάξει πολύ αυτού του τύπου τα μαγαζάκια, έχεις πετύχει ποτέ μια υγρή κερατίνη της Byphasse που είναι και ιδιαίτερα οικονομική; Την έχω δει από beauty bloggers που μένουν Αθήνα και δε ξέρω που να τη ψάξω!
    Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το κοιταξω μιας που το ειπες και θα το γραψω στη σελιδα μου αν βρω κατι τετοιο, γιατι θα σωσει πολλες!

      Διαγραφή
  9. Γειά σου!!Είμαι νέο μέλος στο blog σου!!!Πολύ ωραίο post!!!Εχω μια απορία !Γιατί εγώ δεν έχω βρει πουθενά το Stay Matte Lip Cream από Essence??Και είμαι και από Αθήνα!Νομίζω ότι πρέπει να το ψάξω λίγο περισσότερο γιατί θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!
    Εάν θέλεις μπορείς να επισκευτείς και το blog μου να μου πείς την γνώμη σου!!!Φιλιά

    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Leave your comment!