Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

✷ Christmas Giveaway!!!!! ✷

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε όσο πιο ξεκούραστα και απολαυστικά γίνεται τις γιορτινές μέρες, με πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν!

Για να γίνουν οι γιορτές σας ακόμη πιο απολαυστικές, σας έχω ένα πανέμορφο giveaway με 2 πανέμορφα, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα σαπουνάκια για 2 τυχερές ή τυχερούς! Η Μαρία, από τη σελίδα https://www.facebook.com/pages/ΑΓΝΑ-ΣΑΠΟΥΝΙΑmk7-SOAPS-mk7/, είναι νέα στο χώρο των χειροποίητων σαπουνιών αλλά πολλά υποσχόμενη, και ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει σαπουνάκια για προσωπική χρήση. Έπειτα, άρχισε να τα διαθέτει και προς το κοινό! Και πολύ καλά έκανε! Γιατί, τα σαπουνάκια που κατασκευάζει αποτελόυνται αρχικά από αγνότατα φυσικά υλικά, με κύριο συστατικό τη γλυκερίνη ΜΚ7, χρησιμοποιώντας πολλές φορές φρέσκα υλικά όπως ροδοπέταλα, καλέντουλα, λεβάντα, χαμομήλι, βρώμη και παπαρουνόσπορο, χωρίς να περιέχουν συντηρητικά και parabens.


Επίσης, φτιάχνει σαπουνάκια για γάμους και βαπτίσεις, καθώς επίσης και για δωράκια στους αγαπημένους σας ανθρώπους ή για σας!


Η φανταστική τους εμφάνιση και η μυρωδιά τους, σε κάνει να θες να τα έχεις ως διακοσμητικά που ομορφαίνουν τον προσωπικό σου χώρο και σε χαλαρώνουν με τις μυρωδιές που αναδύουν, πορτοκάλι-κανέλα, σαν αληθινά γλυκάκια!

Έτσι λοιπόν, επειδή εκτιμώ πολύ ανθρώπους που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο και χρήμα και πάνω απ'όλα όμως μεράκι και αγάπη, για να κατασκευάσουν και μοιραστούν τις προσωπικές τους δημιουργίες με τον κόσμο που φτιάχνουν οι ίδιοι, έτσι ετοίμασα μαζί με τη γλυκύτατη Μαρία αυτόν τον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό για 2 τυχερές/ους!

Οι δυο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα σαπουνάκι γιορτινό γλυκάκι για να διακοσμήσουν στο μπάνιο τους ή να απολαύσουν γιορτινά μοσχομυριστά αφρόλουτρα στο μπάνιο τους!



Οι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ όροι για το διαγωνισμό που χωρίς αυτούς η συμμετοχή σας θα θεωρηθεί άκυρη, είναι οι εξής:

1) LIKE στη σελίδα μου στο fb, https://www.facebook.com/CocorosiesBeautyLullabies

2) LIKE στη σελίδα της Μαρίας στο fb, https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%93%CE%9D%CE%91-%CE%A3%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%99%CE%91mk7-SOAPS-mk7/238723332919182

3) PUBLIC SHARE την εικόνα του διαγωνισμού

4) ένα comment κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού ή σε προσωπικό μήνυμα με το EMAIL σας, ώστε να επικοινωνήσουμε με το νικητή και να του αποστείλουμε το δώρο του!


ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ για extra συμμετοχές

1) Να είστε μέλη στο blog μου

To giveaway  θα διαρκέσει μέχρι τις 3/1/14.

Είναι ανοιχτό για Ελλάδα και Κύπρο.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ή να έχετε άδεια γονέα ή κηδεμόνα.

Enjoy &
             MERRY CHRISTMAS EVERYONE!
                                     ≧◠◡◠≦✌

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave your comment!