Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

❂ NIVEA REFINING PEEL OFF MASK REVIEW❂

Χαιρετώ! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε υπέροχα!
Περίμενα πώς και πώς να βρω λίγο χρόνο να κάνω αυτό το ποστ! Τις τελευταίες 2 εβδομάδες δοκίμασα 2 μάσκες της ΝΙVEA και συγκεκριμένα τις μάσκες απολέπισης ή διαφορετικά refining peel off mask~aqua effect.




Έρχεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων, η κάθε μια φτάνει για μια χρήση

Είναι στα 5ml η κάθε μια και ισχυρίζεται ότι χάρη στην ειδική σύνθεσή της απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος. Παράλληλα αφαιρεί δραστικά το σμήγμα και προλαμβάνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα. Κι αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε να τις αγοράσω. Α, και είναι και για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες!

Η υφή του είναι σαν τζελ σαπούνι για τα χέρια και κολλάει. Την απλώνεις στο πρόσωπο σε μια πλούσια στρώση και περιμένεις για 20 λεπτά, εγώ τις άφησα και παραπάνω και τέλος τις αφαιρείς τραβώντας την από το σημείο του λαιμού και αφαιρείται ενιαία.

Είναι ότι πιο καλό έχω χρησιμοποιήσει από μάσκες, θα έλεγα ότι μου ταίριαξαν πιο πολύ κι από της apivita που τις λατρεύω. Αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό, με μια φυσική γυαλάδα που δεν είναι όμως λιπαρότητα. Είχα κάποια σπυράκια στην περιοχή κάτω από το σαγόνι προς το λαιμό, τα οποία κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν. 

Τις βρίσκετε στα Hondos στην εκπληκτική τιμή των 1.60-1.80 ευρώ (και οι 2 μαζί)! Σίγουρα θα σπεύσω να ανεφοδιαστώ!

Τα λέμε σε επόμενο ποστ!

Kisses
Xx


2 σχόλια:

Leave your comment!