Κυριακή 12 Μαΐου 2013

✿ April Favourites ✿

Hello Girls! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να μην σας έχει λιώσει η απότομη ζέστη! Άνοιξη περιμέναμε, καλοκαίρι μας ήρθε, κι εγώ ως fan της άνοιξης, "πενθώ" ιδιαίτερα που δεν κράτησε πολύ φέτος! Αnyway, ας μη μακρυγορώ, πάμε στα προϊόντα που χρησιμοποίησα πιο πολύ τον μήνα Απρίλιο!

1. April's Favourite Nail Polish  L16 - Curacao - bright turquoise



Καθώς αγαπώ όλες τις αποχρώσεις του μπλε, δεν μπορούσε ένα τέτοιο χρώμα να λείπει από τη συλλογή μου!


2. April's Favourite Lipstick  Bourjois Rouge Edition No 3 Peche Cosy


Μακράν το αγαπημένο μου peach χρώμα σε κραγιόν! Δες σύντομο review εδώ: http://cocorosiebeauty.blogspot.gr/2013_04_01_archive.html

3. April's Favourite Shampoo ✿ Fructis Fresh Mint 




Shampoo με εκχυλίσματα μέντας για μαλλιά λιπαρά ή με τάση λιπαρότητας για δύναμη και λάμψη. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο σαμπουάν που έχω δοκιμάσει. Κάνει αυτό που λέει, δηλαδή χαρίζει όντως δύναμη και φρεσκάδα στα μαλλιά, μειώνει τη λιπαρότητα και νιώθω, μαλλιά και δέρμα κεφαλιού, πραγματικά καθαρά!

4. Αpril's Favourite Hair Conditioner Aussie 3-min Miracle Deep Treatment




Φανταστικό άρωμα, πολλή ποσότητα, σχετικά οικονομικό και είναι πραγματικά θαυματουργό μιας και τα νιώθω τις άκρες μου πολύ ενυδατωμένες και απαλές!

5. Αpril's Favourite Perfume  Satsuma Eau de toilette by The Body Shop



Ανοιξιάτικη μυρωδιά μανταρινοπορτοκαλιού με αρκετά καλή διάρκεια! Σου φτιάχνει τη διάθεση!


6. Αpril's Favourite Cleasing Gel  Bioten Skin Moisture Cleansing Gel



Kαθαριστικό προσώπου με κυδώνι, μυρίζει υπέροχα, δεν περιέχει σαπούνι, είναι ήπιο και αφήνει το δέρμα επαρκώς καθαρό χωρίς ρήπους και λιπαρότητα.


7. April's Favourite Hydrating/Moisturasing Face Cream  Mastic & Vanilla Hydra day by Mastic Spa




Aγαπώ τη μυρωδιά της, τη φυσική της σύσταση και δράση πάνω στο πρόσωπό μου! Δες review εδώ: http://cocorosiebeauty.blogspot.gr/2013/02/mastic-spa-haul-review.html

 8. April's Favourite Mascara  Seventeen Extrodinaire Mascara in Purple




Μάσκαρα που έρχεται σε μια πολύ ιδιαίτερη σκούρη μοβ απόχρωση, θέλει οπωσδήποτε 3 στρώσεις για αν δείξει το χρώμα στις δικιές μου βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει ομοιόμορφα και τις αναδεικνύει. Την αγαπώ!


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς για τον μήνα Απρίλιο! Γράψτε μου αν έχουμε κοινά αγαπημένα και ποια ξεχωρίσατε εσείς για τον μήνα που μας πέρασε!

** Όλα τα παραπάνω προϊόντα έχουν αγοραστεί εξ'ολοκλήρου με δικά μου χρήματα, δεν πληρώθηκα για να εκθειάσω οποιοδήποτε προϊόν και παραθέτω με απόλυτη ειλικρίνεια την προσωπική μου άποψη.

Kisses
 ♚

7 σχόλια:

Leave your comment!