Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ღ MUA LUXE VELVET LIP LACQUERS REVIEW! ღ

Και ναι, ήρθε η στιγμή να κάνω αυτό το ποστ! Νιώθω πολύ χαρούμενη πραγματικά που θα κάνω αυτό το ποστ, γιατί τα συγκεκριμένα προϊόντα αξίζουν πάρα πολύ, και είναι καλό να τα γνωρίσουν όσες δεν τα ξέρουν!!
Η MUA λοιπόν που λέτε, έβγαλε μια νέα collection, που είναι και limited αν δεν απατώμαι, με κάποια προϊόντα όπως lip lacquers, κάποιες σκιές κτλ, τα οποία είναι πιο glamorous και όχι τόσο καθημερινά θα έλεγα. Η σειρά αυτή έχει γίνει ανάρπαστη, αν λάβει κανείς υπόψη ότι όλα είναι συνέχεια sold out! Δεν άντεξα κι εγώ, και μιας και δεν είχα παραγγείλει ποτέ τίποτα από MUA είπα πως ήρθε η ώρα να το κάνω, λιμπιζόμενη τα lip lacquers!
 Για να μη μακρυγορώ (ως συνήθως), μπαίνω στο ψητό!

Διάλεξα 3 εκ των 4 που έχει η συλλογή και είναι οι εξής αποχρώσεις Reckless, Kooky και Αtomic.

Ξεκινώντας, εξωτερικά δείχνουν όντως luxe μιας και η συσκευασία παρόλα πλαστική, είναι ματ και κάπως θολή, και μοιάζει σαν από καλο γυαλί. Το καπάκι είναι κι αυτό από πλαστικό ματ υφής, έχοντας επάνω του με χρυσά γράμματα το όνομα της εταιρίας και το όνομα της collection. Στην πίσω μεριά από το κάτω μέρος, υπάρχει το κλασσικό αυτοκολλητάκι που αναγράφει την ονομασία του προϊόντος. Κατ'εμέ είναι μια πολύ πολύ προσεγμένη και ντελικάτη συσκευασία.


Στη συνέχεια, πάμε στις αποχρώσεις που διάλεξα. Η πρώτη, ονομάζεται Reckless και είναι ένα σκούρο κόκκινο ματ χρώμα (όπως όλα της σειράς που είναι ματ), το οποίο είναι A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο! Είναι πάρα πολύ pigmented, τελείως ματ και ότι πιο σταθερό έχω δοκιμάσει στα χείλη μου! Ιδανικό για φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο μακιγιάζ και για βραδυνές εξόδους! Η τιμή του 3 λίρες, δηλαδή γύρω στα 4 και ευρώ!
Η δεύτερη απόχρωση είναι η Kooky και είναι μοβ-berry χρώμα, απίστευτα ιδιαίτερο που θα απογειώσει το λευκό δέρμα. Εξαιρετικά σταθερό και αυτό, ματ και φανταστική απόδοση από το πρώτο πέρασμα.
Η τρίτη είναι η Αtomic, όπως φαίνεται και στην εικόνα, ένα neon κοραλοπορτοκαλί χρώμα, πιο καλοκαιρινό και φωτεινό, το οποίο είναι αν και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου, η απόχρωση του πορτοκαλί δεν είναι από τις αγαπημένες μου!


Συνοψίζοντας, τα θετικά τους υπερισχύουν των αρνητικών. Ένα θετικό πρώτο και καλύτερο είναι ότι διαρκούν πάρα πολλές ώρες και μένουν αναλλοίωτα ακόμα κι αν φάτε/πιείτε/καπνίσετε/φιλήσετε. Επίσης, είναι τελείως ματ, οι αποχρώσεις είναι πολύ ιδιαίτερες, έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή, η τιμή του είναι πάρα πολύ οικονομική σε σχέση με το πόσο καλό είναι το προϊόν, την ποιότητα δηλαδή, έχουν ευχάριστη μυρωδιά λουλουδογλυκιά και το απλικατέρ, είναι τόσο βολικό στο να το απλώσεις, και βοηθά στο να μη ξεφεύγει εκτός των χειλιών ακόμα και χωρίς lip liner.

Ένα αρνητικό που έχω βρει, είναι ότι αργεί λίγο να στεγνώσει πάνω στα χείλη και ότι τονίζει τις γραμμές των χειλιών.
Aυτό ήταν το ποστ μου για σήμερα, ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο!

Cya soon!

Kisses
Xx

8 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ ωραία, ειδικά το κόκκινο! Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λόγια είναι περιττά!
    Είναι πανέμορφα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απλά τέλεια!!!!!!!!Για το κόκκινο τι να πούμε είναι απλά απίστευτο όπως ανέφερες και εσύ!!!!!Να τα χαρείς όλα κορίτσι μου και να μας φτιάχνεις κάθε φορά τόσο όμορφα post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω πολυ πολυ!! τα ωραια προϊοντα πρεπει να εκθειαζονται!! <3

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία χρώματα!!!Και έντονα!σίγουρα αξίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι οντως υπεροχα! πρεπει να τα δοκιμασει καθε γυναικα!

      Διαγραφή

Leave your comment!