Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

❈ Νεράκια ντεμακιγιάζ ματιών και προσώπου! ❈


Guess who's back!?
Kαι ναι, μετά από απουσία σχεδόν τριών μηνών, είμαι πίσω, κι αυτή τη φορά με review πάνω σε νεράκια ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια, που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής.


1. Bioderma Sensibio H2O in 500ml


Γνωστό και μη εξαιρετέο νεράκι micellaire, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και υπόσχεται ότι ξεβγάζει μακιγιάζ ματιών και προσώπου και αφήνει το δέρμα απαλό. Άκουγα συνεχώς από τη σύσσωμη κοινότητα του youtube και του blogging, ότι το καλό με αυτό είναι ότι δεν τσούζει τα μάτια και αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ. Κι όμως, δεν αφαιρεί το μακιγιάζ στα δικά μου μάτια και τα κάνει να τσούζουν, νιώθοντάς τα κάπως στεγνά, ακόμη κι αν αφήσω το δισκίο ντεμακιγιάζ για λίγη ώρα στο κάθε μάτι. Nα τονίσω ότι αυτό δεν μου συνέβαινε κατά τις πρώτες φορές που το χρησιμοποιούσα. Επίσης, ένα άλλο αρνητικό είναι ότι αν θες να ξεβάφεις και δέρμα και μάτια, χρειάζεται να ξοδέψεις απίστευτη ποσότητα προϊόντος και δισκίων ντεμακιγιάζ, κάτι που εν τέλει δεν συμφέρει. Όμως, παρόλο που δεν μου ταίριαξε για ξεβαφτικό ματιών, αφαιρεί απίστευτα καλά το foundation από το δέρμα και είναι εξαιρετικό ως τονωτική λοσιόν μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Το βρίσκετε στα φαρμακεία γύρω στα 25 ευρώ, ενώ στα online φαρμακεία πολύ φθηνότερα με τιμή μεταξύ 12-16 ευρώ.

2. Garnier ντεμακιγιάζ ματιών epxress 2 σε 1 in 125 ml



Να και κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο! Υπόσχεται ότι αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο. δεν είναι λιπαρό για τα μάτια και ότι προσφέρει ενισχυμένη φροντίδα για τις βλεφαρίδες. Και ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό. Αφήνεις το βαμβάκι για λίγο πάνω από το μάτι, τρίβεις έπειτα πολύ ελαφρά, σχεδόν ανεπαίσθητα και αφαιρεί πλήρως το μακιγιάζ, χωρίς να τσούζει καθόλου τα μάτια. Όμως, δεν έχω δει καμία διαφορά στις βλεφαρίδες μου. Δεν είναι micellaire, είναι αποκλειστικά για μάτια, σε αντίθεση με το bioderma, είναι σούπερ οικονομικό, γύρω στα 2.50 ευρώ, και το βρίσκετε σε Hondos Center και super markets! Tο λάτρεψα!

3Solution Micellaire Eau Thermale by VICHY


Δεν έχω να πω πολλά γι'αυτό το νεράκι, μιας κι έχω ξανακάνει αναφορά σ'αυτό σε προηγούμενο ποστ! Eίναι το τρίτο travel size που τελειώνω και θα το πάρω σίγουρα και σε κανονικό μέγεθος. Τσούζει λίγο τα μάτια, αφαιρεί όμως πολύ καλά το αδιάβροχο και το πολύ μακιγιάζ από μάτια και από πρόσωπο και είναι ευργετικό ως τονωτική λοσίον!


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Κι αν ναι, πώς σας φάνηκε?

Τα λέμε σε επόμενο ποστ!

Kisses
Xx

8 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο ποστ! δεν εχω χρησιμοποιήσει κάποιο απο αυτα αν και θα ήθελα πολυ της garnier κ bioderma . βεβαία ανάμεσα σε αυτά τα δυο θα διάλεγα της garnier λόγω τιμής!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώ! η garnier έβγαλε κι ένα micellaire που μοιάζει πολύ με το bioderma όσον αφορά στη συσκευασία, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ φθηνότερο από το bioderma! για να δουμε!

      Διαγραφή
  2. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα συγκεκριμένα,μόνο της l;oreal που δε μου άρεσε και έτσι δεν τα προτιμώ!παρόλαυτα της bioderma θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατί μόνο θετικά ακούω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λέω να δοκιμάσω κι εγώ της l'oreal γιατί είμαι φοβερά περίεργη, αλλά δεν ακούω και τα καλύτερα! Το bioderma το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για το πρόσωπο και είναι φανταστικό!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον post. Τα περισσότερα τσούζουν τα μάτια γιατί κι εγώ, και μάλλον κι εσύ, βάζουμε αρκετή ποσότητα προϊόντος, συμβαίνει με όλα τα ντεμακιγιάζ, και πιστεύω πως φταίνε τα καλλυντικά κι όχι το ντεμακιγιάζ. Το Garnier θα το έχω στα υπόψη, σκεφτόμουν κι εγώ να το πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Της garnier δεν με έτσουξε καθόλου και γι'αυτό προβληματίζομαι! Ευχαριστώ και για το τιπ, θα το δοκιμάσω και με λιγότερη ποσότητα προϊόντος, ελπίζω να πιάσει.

      Διαγραφή
  4. Ένα blog σαν cupcake!!Πολύ όμορφοοο! <3 <3 !!
    Εγώ λόγο ξηρού δέρματος αυτήν την εποχή δοκίμασα ένα νέο από την diadermine No110 τζελ καθαρισμού υψηλής απόδοσης..!!Απλά ένα θα πω έρωτας!!!Είναι τέλειο..με ανακουφίζει απίστευτα,ΔΕΝ τσούζει,με δροσίζει και μυρίζει καταπληκτικά..μακράν από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!!! <3 <3 !!
    Φιλούκθια!!

    http://everywomanhassecrets.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! You made my day! θα το δοκιμάσω όπως και δήποτε!
      Xx
      ps I followed you on bloglovin!

      Διαγραφή

Leave your comment!